Amersfoort: 20 november 2006

KNLTB NEEMT AFHANGBORD.NL OVER
Tennisbond introduceert digitaal afhangen

Vandaag heeft de Koninklijke Nederlands Lawn Tennis Bond (KNLTB) een overeenkomst gesloten met Afhangbord.nl, een initiatief van Eltingh Haarhuis Tennis & Events en internet onderneming TDX uit Dordrecht. De KNLTB neemt de software van Afhangbord.nl over en kan zo versneld zijn doelstellingen met betrekking tot ICT ondersteuning aan verenigingen realiseren. Afhangbord.nl blijft onder haar nieuwe naam Sportadvertentie.nl als exploitant van het digitale afhangbord en de website toepassingen betrokken bij het project.

De KNLTB gaat met ingang van 20 november 2006 verenigingen tegen zeer geringe vergoeding ondersteunen met software voor belangrijke verenigingsprocessen, met als basis digitaal afhangen. "Deze stap is een logisch vervolg op de ICT-ontwikkelingen van de afgelopen jaren" aldus algemeen directeur van de KNLTB, Evert-Jan Hulshof. "Met deze nieuwe ICT-toepassingen worden tennisverenigingen in staat gesteld om het bestaande verenigingsaanbod nog aantrekkelijker te maken."


Foto boven: Ondertekening contract door Evert-Jan Hulshof, algemeen directeur van de KNLTB (links) en Martijn Groeneweg, directeur Afhangbord.nl/Sportadvertentie.nl.

» terug naar homepage